Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Bør jeg ta influensavaksine?

Spørsmål

Hei lurer på om eg er i risikogruppa og bør ta influensa vaksine. Er 60 år , har fibromyalgi . Coilet ein uruptert utposning i hode ifjor og fekk et lite TIA anfall i etterkant. Har kontrollert høyt blodtrykk . Ellers frisk.

Kvinne 60
Svar

Hei.


Personer med hjerte-karsykdom er i risikogruppen for både covid-infeksjon og influensa. Og TIA ("drypp") er jo en følge av en karsykdom. Så jeg synes helt avgjort at du skal ta influensavaksine.

Ha det bra.