Om prøvetaking / PSA

Spørsmål

Skal ta PSA test etter operasjon (fjerning av prostata) for snart 3 mnd.er siden. Gjelder de rådene om aktiviteter man bør unngå (som for eksempel sykling eller hard trening) før PSA test generelt også etter at prostata er fjernet?

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.


Ja, hos en del personer kan hard trening i seg selv gi en PSA-stigning, så for sikkerhets skyld kan du unngå det i et par dager før prøvetaking. 

Ha det bra.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-