Varm kvinne

Spørsmål

Hei.
Jeg er en 38 år gammel kvinne som har en samboer på 2. året. Det mangler veldig mye lidenskap i vårt forhold. Når vi en skjelden gang har samleie ( ca 1 gang pr mnd ) får samboeren min orgasme etter få sekunder. Jeg er veldig glad i min samboer men jeg er en lidenskaplig anlagt kvinne og savner mer intimitet. Alt blir så forutsigbart. Når vi har sex er det alltid som følger: Han prøver å stimulere meg ved bruk av fingrene, ikke alltid like vell lykket, han er for harhendt. Samboeren min er ikke av de som snakker åpent ut om følelser, vet han er veldig glad i meg men han har vanskelig for å gi uttrykk for det. Sier alldri at han elsker meg feks bare at han er gla i meg. Jeg klarer ikke å ta iniativ når han er så "lukket" Jeg savner et mer åpent forhold hvor vi kan fortelle hverandre alt, han har nok ikke hatt det tror jeg. Vi har begge 2 tidligere forhold bak oss. I begge de 2 forrige forholdene er det han som er blitt forlatt, kansje det tyder på at problemene har vært de samme for disse andre kvinnene.
Må legge til at han er veldig snill, trygg og pålitelig. Hva kan jeg gjøre? håper du kan komme med noen kloke ord, klarer ikke å snakke med han om dette.
Hilsen varm kvinne.

Kvinne, 38 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Jeg skjønner godt at du er frustrert! Det er desverre en del menn som nok er lukket når det gjelder å snakke om følelser - og kanskje mer lukket en de fleste kvinner. Og kanskje du har rett i at det er derfor at det er sblitt slutt med hans tidligere forhold. Det som er viktig for deg mener jeg - er at du har en "runde" med deg selv om dine følelser i forhold til ham - og er dette virkelig mannen du ønsker å leve med, så ville det kanskje vært en god investering å tatt kontakt med et familievernkontor og fått profesjonell hjelp. Du må sette det krav til ham at dere må kunne snakke sammen.
Det er nok en del prestasjonsangst hos ham i måten du beskriver ham på i forhold til at han er litt "direkte" og at han får for tidlig utløsning. Si til ham at du er glad i ham, og prøv mest mulig å gi ham bekreftelse på det du føler - mmen samtidig si at dere må ha hjelp hvis ikke dette fører frem.

Har du spørsmål om Sexologi?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Haakon Aars SEXOLOGEN
Pris fra 310,-