Trichomonas

Spørsmål

Har mye slimi halsen og kan ikke finne ut hva det er har ikke spurt legen min om dette

Relevante sykdommer/medisiner: Kan en få Trichomonas vaginalis i halsen ved munnseks

Mann, 57 år

Svar

Nei - det er nok svært lite sannsynlig. Det er nok mer sannsynlig at dette er på grunn av et virus eller bakterie. Du sier ikke noe om du har feber og andre symptomer på om du har en infeksjon eller om hvor lenge dette har vart - men uansett er det nok bare en ting som kan gi deg et rett svar og det er å gå til din fastlege og få tatt en undersøkelse.