Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Stimulering av g-punkt

Spørsmål

Hei Haakon! Først og fremst - takk for denne tjenesten. Ser at dere gir mange svar til folk sine tanker/utfordringer som vi andre også kan nyte godt av! Det er veldig fint. Så til mitt. Min kjæreste er gravid, snart i 6. uke. Det er utrolig fint. Hun har fjernet bittelitt av livmoren ettersom de så at det kunne oppstå kreft i lengden. Husker verken navnet på tilstanden eller operasjonen. En del av vår seksuelle glede i lag er når jeg bruker fingrene der g-punktet (om det finnes da) er og presser opp/gnir, i kombinasjon med oralsex. Dette er en av de beste måtene for henne å få orgasme på og ofte må jeg bruker både fart og litt kraft oppover med hånd og fingre. Da er spm fra meg og henne: Kan dette på noen måte være problematisk for livmor? Hun er jordmor selv og vet ganske mye som sex og graviditet, men dette var noe som hun lurte på. Vi ønsker jo at dette skal være mulig, men vil jo så klart la være om det er til det beste. Ha en fin dag!

Mann 31
Svar

Hei

Takk for opp riktig og fint brev. Som lege og sexolog mener jeg at dette ikke medfører noen problem for livmor. Men det er klart at kanskje den legen som utførte dette inngrepet burde ha svart dere på det. Men jeg tenker at dette må dere kunne gjøre og begge nyte. Det er jo viktig å ha et godt seksualliv. også for den psykiske og seksuelle helse. Og jeg tenker at dette ikke noe dere skal la være når dere begge nyter det så. Jeg kan ikke se at det skulle ha noen innvirkning på livmor og at det skulle ha noen negative etterfølger. Håper det var et tilfredsstillende svar. 

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-