Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Smerter ved orgasme

Spørsmål

Hei! Jeg er en godt voksen dame som sliter med veldige "menstruasjonssmerter" ved seksuell opphisselse og/eller orgasme. Det har gjort at vårt sexliv er så godt som stoppet opp. Det er ikke ok i vår ellers 100% gode relasjon. Smertene varer en halv time +÷. Hva kan grunnen til dette være? Det er et problem som har oppstått før ca. ett år siden. Mvh.....

Kvinne 65
Svar

Hei.


Du har stilt ditt spørsmål til vår gynekolog, som har konferert med eksperter på underlivssmerter hos kvinner, for å forsøke å finne ut hva vi kan svare deg.  De tilbakemeldinger hun fikk fra ekspertise på temaet, var at det er for sparsom informasjon i din henvendelse til oss, til å kunne gi deg et konkret svar. Og det er jeg enig i. Jeg kan dessverre heller ikke si noe om årsaker til dine smerter ved orgasme. Det kan godt hende det finnes et svar, -og en løsning- men da må nok dette kartlegges nærmere først, for å kunne nærmere noe konkret svar. Jeg tenker at dersom du skal finne svar på dette, vil det være naturlig med en gynekologisk undersøkelse som en start. Dette for å se om det kan foreligge anatomiske forklaringer eller sykdommer som kan behandles. Er det ikke det, vil det kanskje kunne være en ide å konsultere en sexolog. 

Jeg beklager at du ikke kan få et konkret svar på ditt spørsmål, men håper samtidig at jeg har klart å forklare deg hvorfor, samt å ha fått gitt deg noen råd om hva du kan foreta deg videre for å løse dette problemet. Jeg ønsker deg lykke til.

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår fagperson, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-