Smerter etter bruk av vibrator

Spørsmål

Jeg har et litt pinlig spørsmål. Jeg har kjøpt meg en vibrator frå Kondomeriet som gir veldig kraftig stimulans. For noen dager siden da jeg prøvde denne fikk jeg i grunnen vondt, og har det ennå. Det føles som om underlivet er tungt, og jeg har litt vondt i klitorisområdet. Smertene er ikke voldsomme, men konstante. Jeg vil legge til at jeg kom i overgangsalder da jeg var 47 år gammel, og jeg har nå veldig tørre slimhinner. Jeg brukte glidekrem, men kanskje ikke nok. Jeg er redd for at jeg kan ha fått en skade på klitoris.

Kvinne 50

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei og takk for ditt oppriktige brev! Og for å si det først: du har ingen grunn til å føle at dette er pinlig. For det er mange der ute som deler den erfaring med deg å bruke vibrator. Det er faktisk helt vanlig. Og bra for å stimulere seg selv og for  sin egen seksualitet. Bare så det er sagt! Jeg tenker nok at du har rett i at det kan ha vært litt lite glidekrem og kanskje litt uvant for klitoris og ikke minst for slimhinnene . I og med at du er kommet over overgangsalder, og som andre i din situasjon har litt tynnere slimhinner. Jeg vil anbefale deg kanskje å prøve å se med et lite speil om du skulle ha fått noe sår. I så fall kan det kanskje være lurt å kontakte din fastlege og be ham/henne å ta en undersøkelse av deg og evt. sårbehandling. Sannsynligvis er dette lett å behandle. Og du behøver ikke å være flau for å gå til fastlege med dette. Det å undersøke kjønnsorganer er en del av vanlig undersøkelse hos lege når det er nødvendig. Og en ting til: bruk gjerne vibratoren igjen. Men kanskje med litt mer glidekrem.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn