Sikker ved p-pille-blødning?

Spørsmål

hei.
jeg går på p-pillen loette. har gått på dem siden mars 2003. jeg har hatt mellomblødninger av og til. noen sa at p-pillene ikke virker dersom man har mellomblødninger, at jeg kan bli gravid.
stemmer dette?
har ikke hatt fast partner før nå, er derfor bekymret om dette stemmer. har ikke smerter eller lignende i magen.

Kvinne, 20 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Loette er en hører til gruppen lavdose-p-piller. Med disse inntreffer litt oftere mellomblødninger. Sikkerheten er imidlertid like god som når du ikke har mellomblødning. Hvis du ellers er tilfreds, kan du trygt forsette med samme p-pillen.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn