Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Seksuelle problemer

Spørsmål

Hei Jeg plages ved og få organer under samleiet. Lurer da på om det finnes viagra for damer som jeg kan ta noen timer før ?

Mann 64
Svar

Hei.


Dette var veldig kortfattet, og i tillegg er det uklart for meg hva du mener. For det første har du krysset av for at du er mann, men du spør om "Viagra for kvinner". Kan det bety at du har krysset av feil, og at du er kvinne? Isåfall er svaret at medisinen Viagra er en medisin som hjelper menn til å få bedre ereksjon, ved ereksjonsproblemer. Så det er ikke en medisin for kvinner, og "Viagra for kvinner" finnes ikke. Hvis du derimot er mann, så ønsker du vel ikke å bruke en medisin "for kvinner", -om det hadde fantes "viagra for kvinner"? Men hvis det er slik at du har dårlig eller sviktende ereksjon, så er naturligvis Viagra et mulig alternativ for deg. Så til problemstillingen du beskriver, men som jeg dessverre ikke forstår. Du skriver at du "plages ved og få organer under samleiet". Du mener sannsynligvis orgasmer? Hvis det er dette du mener, så forstår jeg ikke hvordan det kan være en plage? Hvis du er kvinne, så er det noen kvinner som får flere orgasmer etter hverandre, og det kan da vel ikke være problematisk eller noe du ønsker å bli kvitt? Men hvis du er mann, så kan det kanskje være at du sikter til at du får orgasme for tidlig i samleiet? Det er det en del menn som sliter med. Det finnes ikke effektive medisiner mot dette, men det er noe som kan trenes opp ved det som heter "start-stopp"-teknikker, som du kan lese mer om her:

https://sml.snl.no/stopp-start-teknikk


Jeg er klar over at her ble det mange mulige svar, men det kommer altså av at det ble uklart for meg hva du egentlig mener her, og hva problemet ditt er. Dersom du ikke har fått svar på spørsmålet ditt her, kan du naturligvis ta kontakt med fastlegen din for slike ting, det er helt naturlig. Jeg tenker også at det sannsynligvis kunne være mye mer hensiktsmessig for deg også, for da kunne legen ved hjelp av samtale spørre seg frem til hva problemet ditt egentlig er, noe jeg dessverre ikke kan her.


Ha det bra. 

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-