Seksuell tenning

Spørsmål

Jeg er en gutt på 28 som er jomfru.
Har slitt med mobbing og sosial utfrysning i skole og i militæret. Sliter nå med depresjon og milde suicidal-tanker. Selv om jeg onanerer klarer jeg ikke å helt utløp for den psykiske spenningen som ligger som følge av kjønnsdriftene. Blir derfor sterkt fustrert av dette p.g.a. min mangel på kontakt med det motsatt kjønn. Har ingen venner heller. Blir derfor meg "gal" av dissse driftene.

(Jeg har gått på cipramil 20mg i samsvar m. lege, men sluttet å ta de når jeg hørte om div. skrekkhistorier fra bruk av disse.)

Så det jeg lurer på er om det finnes milder for å redusere/fjerne sex-drift psykisk/fysisk, for slik jeg nå lever er uutholdelig!

Relevante sykdommer/medisiner: går av/på cipramil (20 mg er det meste jeg har tatt)

Mann, 28 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Først og fremst - svaret er ikke å fjerne den seksuelle tenningen eller "sex-driften" du kaller det. Det høres nok mer ut som du trenger å ha kontakt med en profesjonell person - som en terapeut - å snakke med. Det er også viktig ikke å "sluke" alle de skrekkhistoriene du har hørt om Cipramil og lignende preparater. Det er sterkt overdrevet, og jeg har masse pasienter/klienter som bruker disse medisinene og har stor glede av det! Det er veldig synd at medias omtale av disse gjennom til dels tendensiøse og feilaktige informasjoner skal gjøre at det skremmer mennesker som trenger disse preparatene.
Hvis du ikke finner noen terapeut, så skriv inn hit til Lommelegen og og oppgi ditt navn og telefonnummer, så skal jeg se om jeg kan hjelpe deg.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn