SEKSUELL LYST

Spørsmål

Jeg er 32 år gammel mann med hva jeg synes er alt for stor seksuallyst (hvis man kan kalle det lyst). Jeg tenker ofte på sex og får ofte ereksjon - spesielt sammen med min samboer. Jeg er veldig glad i henne, og ønsker sex med henne konstant. Det er jo i utgangspunktet positivit. Men det blir gjerne litt mye mas og hun må ofte si nei - dette er både ydmykende og irriterende, og man føler seg litt lite attraktiv. Dette (lyst og ereksjon) har lenge vært et problem for meg fordi det går ut over konsentrasjonen min, og det igjen har konsekvenser for slike ting som jobb mm. Jeg lurte derfor på om det finnes medikamenter som gjør at man slapper litt av med hensyn til sex, men som ikke gjør en generelt slapp og daff. I tillegg har jeg et mer fysiologisk problem som kanskje er relaterbart - etter sex (dvs. etter utløsning) så forblir penis hard og erigert og dette er veldig ubehaglig.

Ser frem til gode råd

Mann, 32 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Jeg holdt på å si - allting er relativt! Dette med seksuell lyst er noe som varierer mye fra person til person, fra situasjon til situasjon, og fra livsfase til livsfase.
De fleste menn vil nok nesten si at de misunner deg, for det er veldig mange menn som skriver inn til meg og klager over det mostsatte - nemlig mangel på seksuell lyst!
Men dette er ikke ment som en bagatellisering av det som du opplever som et problem, for du hadde jo ikke skrevet inn til meg hvis du ikke opplevet dette som et problem.
Men det høres jo ut som du og din samboer er litt forksjellig på dette punkt - og at du tydelig har mer seksuell lyst enn henne. Og det er vel der problemet ligger - at dere ikke er helt "samstemt" på dette punktet. Det er nok ikke noe medikament jeg kan anbefale deg for å gjøre denne lysten mindre - men du kunne kanskje onanere når trangen blir for sterk.? Mange gutter/menn onanerer i perioder flere ganger om dagen, og dette er ikke noe galt. Du kunne også bruke denne seksuelle lysten din som den energien den er - og kanskje fokusere den i forhold til ditt arbeid eller i forhold til noe annet du er interessert i - som hobby/idrett etc.?
Ofte hjelper det faktisk å "pense" energien over på noe annet. Og denne energien er jo faktisk en positiv kraft!
Dette at du fortsatt har en erigert penis etter at du har hatt samleie og fått utløsning
er heller ikke så uvanlig, og måten å avhjelpe det på er faktisk å onanere etterpå, hvis kjærsten din ikke vil ha mer sex.
Jeg håper dette var noen råd til hjelp

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn