Seksuell lyst

Spørsmål

Jeg har truffet en jente jeg er blitt veldig glad i, men jeg finner at jeg stadig kommer til å tenke på en episode i hennes fortid som plager meg. Hun fortalte meg at hun for en del år siden hadde hatt sex med flere etter en fest. Dette i seg selv plager meg ikke noe vesentlig, men når jeg kombinerer det med at hun overfor meg er veldig reservert når det gjelder sex, og svært lite interessert i å eksperimentere, så begynner jeg å tenke. Er det meg hun ikke synes er sexuelt attraktiv? Jeg har prøvd å snakke med henne om det, men hun avviser kategorisk at det er meg som ikke tenner henne, og at dette er noe i fortiden. Når jeg nå stadig tenker på dette, frykter jeg at det kan ødelegge forholdet vårt. Spørsmålet er kanskje ikke lette å besvare, men hvor sannsynlig er det at dette "går over" over for min del? Jeg elsker henne veldig mye, men følelsen av å ikke være førstevalget i sengen er svært ubehagelig.

Mann, 29 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Umiddelbart høres det ut som hun kanskje opplevde noe mindre hyggelig den gangen hun etter en fest var sammen med flere. Det kan nesten virke som dette var noe hun ikke gjorde frivillig - eller i alle fall noe hun i ettertid har angret på og som opptar tankene hennes mye.
Det høres i alle fall ut som dette ikke har noe å gjøre med deg, men at denne opplevelsen for henne ligger og "stenger" hennes gode følelser for deg. Kanskje du litt forsiktig skal ta opp med henne dette, og også fortelle henne at du er veldig glad i henne men føler at det nettopp er noe som ligger der og stenger for hennes tenning når dere er sammen. Det kan hende at det vil være klokt t dere sammen oppsøker en terpeut og får hjelp til å snakke ut om dette.

Har du spørsmål om Sexologi?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Haakon Aars SEXOLOGEN
Pris fra 310,-