Samlivsproblem

Spørsmål

Hei Hr.lege!
Hva gjør man?
Jeg har barseltårer i bøttevis. 1mnd. gml sønn, mitt tredje barn. Men ekteskapet skranter når jeg ikke får hjelp til verken barn eller hjem. Vi er unge og tro det eller ei, nygifte.
Sover i gjennomsnitt 4 timer i døgnet. Har en sønn fra før på bare 20 mnd som fortsatt vil ha oppmerksomhet om natten.
I natt så gråt den ene mens jeg amma den andre.Far ligger ved siden av og sover!!!
Er dette noe jeg virkelig skal finne meg i? Jeg føler meg bare så sliten, trøtt, sur, og feit! I formiddag så bare gråt jeg uten å klare å stanse...i kveld er min bedre halvdel på fest!
Han er faktisk egentlig en snill mann, men jeg klarer ikke å formidle hvor sliten jeg føler meg...har prøvd å snakke med ham flere ganger. Men han gleder seg til vi snart kan ta opp sex livet vårt igjen....in your dreams....desverre, for han er en fantatisk elsker.
Hva kan jeg gjøre for å nå inn til ham?
Har du et godt råd? Jeg er veldig glad i ham men samtidig veldig trist og lei.
Jeg blir rett og slett litt bitter av dette.

Kvinne, 30 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Ja, jeg skjønner veldig godt at du både er sint og lei deg! Det du forteller viser at du opplever at du er helt alene om alle barna og i tillegg nettopp har født. Det er som du sier "ikke fair"!
Prøv å ta mannen din for deg og be ham høre ordentlig etter mens du forteller ham hvordan du har det og hvordan du opplever hans mangel på støtte. Får du ikke noe gehør - så ville jeg i første omgang snakke med helsesøster på den helsestasjonen du går til kontroll og oppfølging etter fødselen. De er vant med å snakke om slike problemer og kan sikket gi deg gode råd samt kanskje å kunne anbefale at dere begge kommer til samtale eller at hun kan gi råd om en familieterapeut. Men du trenger hjelp!

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 199,-