Partner mangel på lyst

Spørsmål

Jeg har vært sammen med min kjæreste i 2 år nå. De første 8 månedene av vårt forhold hadde vi et sundt og godt sexliv, men helt plutselig var det stopp. Svaret jeg får når jeg spør om vi skal kose oss litt er enten at hun orker ikke eller har ikke lyst. Jeg har prøvd og prøvd men kommer ikke gjennom. Allt har bare blitt værre og værre, jeg tør nesten ikke og spørre lengere, og de gangene jeg gjør det stiller hun seg helt uforstående til det og ber meg slutte og mase. Hun bedyrer allikevel at hun er glad i meg men at hun rett og slett ikke har lyst. Dette tærer på forholdet. Er det noe vi kan gjøre med dette, er det noen jeg kan snakke med, føler meg helt tilsidesatt

Mann, 35 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Ja - dette høres ikke ut som noen god situasjon, og jeg forstår godt at du er fortvilet!
Det er jo ikke godt å vite hvorfor kjæresten din ikke lenger har lyst på sex, i og med at hun ikke vil snakke om det. Er hun deprimert? Eller har det skjedd noe på jobbeen hennes eller mellom dere?
I og med at hun ikke vil fortelle deg det, er det nok viktig at dere oppsøker en terapeut. Jeg ville anbefale deg å oppsøke et familievernkontor på det stedet du bor, eller hvis du kan ta en prat med din fastlege, og eventuelt få en henvisning til psykolog eller en annen terapeut. Uansett må dere få hjelp til å sette ord på hvorfor hun har det slik.

Har du spørsmål om Sexologi?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Haakon Aars SEXOLOGEN
Pris fra 310,-