P-piller og lyst

Spørsmål

hei
jeg befinner meg i et fast parforhold med en gutt jeg er svært glad i og forelsket i. desverre er min sexlyst på bunn og slik har det vært i over et halvt år. har aldri hatt problemer med dette tidligere. dette er selvfølgelig et problem for oss begge siden både jeg og han savner det. jeg klarer rett og slett ikke å bli særlig opphisset lenger. vi har et svært åpent forhold om seksuallivet, men nå føler jeg at både hans og min tolmodighet snart renner ut.
har gått kontinuerlig på trionetta siden våren 2000.
hva kan jeg gjøre? jeg har lest at det kan hjelpe å bytte p-piller da det ikke er sikkert at samme pillen passer hele livet og forandrer seg etter som man utvikler seg og blir eldre.
har også lest om kvinner som har funnet ut at de har for lavt testosteronnivå og har fått tilskudd av dette, og det har vist hjulpet.
har du noe forlsag til hva jeg skal gjøre?

Medisiner: trionetta

Kvinne, 22 år

Svar

Det kan nok høres ut som dette har noe å gjøre med din bruk av p-piller. Har du overveiet å skifte til annen prevensjon? Det kunne jo være en ide å prøve kondom for en periode og se om du får tilbake lysten da. En annen ting er også å gå til din lege og få skiftet til annen p-pille. Dette med å gi testosteron stiller jeg meg litt mer skeptisk til.