Mangel på utløsning

Spørsmål

Jeg er en ung gift mann på 27 år. Min kone og jeg har vært gift litt over 2 år. I den siste tiden, ca. halvt år har vi et problem som hovesakelig går ut på at jeg ikke får orgasme/ejakulasjon under samleie. Dette er en sår ting hos både meg og min kone og det blir værre og værre med at vi begge gruer oss litt for vi vet nesten utfalle av neste samleie. Vi har snakket om det, men kommer ikke frem til noe som kan være grunnen i det. Jeg prøver å se på det som et problem som vil gå over etterhvert bare man ikke blåser det opp for mye. Er dette et problem som angår mange og hva kan vi gjøre. Vi er ikke spesielt utprøvende i seksualiteten ang. posisoner ol. Begge liker vel best vandlig misjonær stilling og motsatt med henne på top. Vi har prøvd litt annet men det passer oss ikke så veldig og vi føler begge litt ubekvent i disse. Vi har også prøvd oral sex, noe som vi kun gjør når vi synes det passer uten at resultatet forblir noe bedre. Min tro er at det er psykologisk og om jeg/vi trenger oghan noe behandling for å komme over "kneika" Følelsemessig er vi veldig gode og vi kan snakke om alt og kjærligheten er veldig god, dog vi savner den seksuelle suksessen.
Ingen av oss har noen somatiske plager eller går på noen medisiner. Vi har to barn og når vi først for tid til hverandre ønsker vi at det skal lykkes
HVA SKAL VI GJØRE

Sykdommer: Ejakulasjons problemer

Mann, 27 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Det du forteller om er helt riktig noe som mange menn har problem med, men som det er lite snakket om. Det er som du er inne på nok psykologisk betinget, og jeg tror at jeg kan trøste deg med at det ikke har noen fysisk årsak, og kan gjøres noe med. Du sier at dette har vart i ca. 1/2 år, og mitt spørsmål til deg er om noe skjedde da mellom dere to. Hadde dere et samleie hvor du var spesielt stresset, eller var det noe ugreie mellom deg og din kone? Det er nemlig "klassisk" at når en mann har problemer i forholdet, så kan han få problemer med utløsningen - og skjer det en gang - så "setter det seg gjerne fast". Det er det vi kaller prstasjonsangst.
Løsningen på dette er at du mest mulig slutter å tenke på at du MÅ få orgasme og utløsning, og mest tenker på å nyte samleiet og nyte at din kone har det godt. Ofte vil da problemet gi seg etter en tid. Hvis det vedvarer, så skriv til meg igjen.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 199,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn