MANGEL PÅ LYST

Spørsmål

Jeg føler med 'nummen' seksuelt. Får ingen som helst nytelse av samleie, oralsex, bruk av vibrator etc. Kjenner på en måte ingenting. Hører at oralsex skal være så godt, men når none gjør det kjenner jeg absolutt ingenting. Kan bli litt opphisset av å tenke på sex, men når "det skal gjøres" er all ophisselsen borte. Det virker som om at kroppen fungerer på noen måter men ikke andre... Blir "våt" men får ikke stive brystvorter... Dette er veldig vanskelig siden jeg ønsker å ha sex, men det er mer hodet enn kroppen som vil. (Er forresten ikke blitt misbrukt som barn eller lignende...)

Sykdommer: Barneleddgikt
Medisiner: Orudis depot tbl 200 mg kveld, Methotrexate tbl 10 mg pr uke.

Kvinne, 23 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Det du forteller om sier meg at du ikke egentlig har lyst på sex; og at det er noe som gjør at du holder igjen for å nyte. Du sier selv at du ikke har opplevd noe ubehagelig i barndommen; men slik du beskriver det høres det i alle fall som at du ikke klarer å slippe deg løs i den seksuelle situasjonen. Du sier at du blir våt, men ikke kjenner noe. Den du har sex med - er det en du er glad i og føler deg trygg på? Har du tidligere kjent det annerledes når du har vært sammen med noen? Og hvor lenge har du hatt det slik?
Kanskje du for tiden er veldig sliten og ikke føler deg opplagt til sex med denpersonen du har et seksuelt forhold til?
Det er mange grunner til å føle seg "nummen" som du beskriver - og kanskje det ville være lurt å ta en tur til din fastlege for å ta en generell sjekk?
Du må gjerne skrive inn til meg igjen!

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn