Kaster opp etter middag!

Spørsmål

Hei!
Jeg har akkurat kommet inn i ett nytt forhold, og så bruker jeg å kaste opp etter middagen. Lurer på hvor mye svekket p-pillen blir.
(Tar p-pilla ved 7 tiden) Er det da bedre å slutte med p-pillen og ikke bruke noe prevensjon? (Kondom og p-sprøyte er utelukket) Vil selvfølgelig ikke si noe om at jeg kaster opp..
En annen ting, hvor stor sannsynlighet er det for at sex lysten blir svekket ved bruk av Trionordiol? Har brukt Trionordiol nå i 9 år, og mener jeg hadde større sexappetitt før, vet ikke helt, for det er jo mye som kan forandre seg over tid. Bør jeg kutte ut p-pilla for å sjekke det ut?
Mvh
Jente 25 år

Medisiner: Trionrdiol

Kvinne, 25 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Jeg vil snu spørsmålet litt og spørre tilbake: Hvorfor kaster du opp etter middagen? Det er jo slett ikke normalt å kaste opp når man har spist og dette er kanskje det viktigste problemet du bør ta tak i? Jeg vil ikke spekulere for mye i dette, men jeg vil anbefale deg å snakke med legen din om dette.

P-pillen tar du vel om morgenen kl 7 og oppkast etter middag påvirker ikke p-pille-virkningen. Du kan fortsette på p-pillen.
Noen opplever at sexlysten blir redusert når de bruker pillen. Hvis du trenger prevensjon bør du fortsette med p-pillen og det er vel ingen gevinst i å slutte med p-pillen for å få bekreftet at p-pillen gir deg redusert lyst?