Hun har mangel på lyst

Spørsmål

Hei,

Jeg har vært sammen med jenta mi i over 3 år nå, og sexlivet vårt har aldri vært det helt store. Jeg har tidligere hatt andre sexpartnere som jeg har hatt utrolig mye bedre sex med.

Jeg føler at 9 utav 10 ganger er det jeg som tar innledningen til sex, mens jeg føler at hun ligger der heller livløs. Jeg føler at hun liker å ha sex med meg, men jeg tror ikke hun slipper seg helt løs.
Vi har også prøvd hjelpemidler som olje, sexy undertøy og annet. Men jeg føler litt at dette skal komme senere i livet :)

Jeg må ærlig innrømme at jeg savner og ofte drømmer om andre sex partnere jeg har hatt fordi mitt sex liv er heller labert.

Jeg velger å fremdeles være med kjæresten min fordi hun har så mange andre gode kvaliteter, og fordi hun elsker meg. Men det er frustrerende å kun ha sex for å "tømme tanken" og ikke fordi det er lidenskaplig og at man blir kåt av hverandre.

Jeg trenger hjelp til å få henne til å slå seg løs, slik at hun kan leve ut sine sex fantasier, eller er hun for lite "kinky" ?

Mann, 24 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Ja, jeg forstår at du er en del frustrert! Det er jo godt å vite at dere har det fint sammen på andre måter, men det er klart at det høres ut som hun mangler en del på å slippe til sin seksuelle lyst. Hvorfor hun har det slik kan jo være mange grunner til. Mange opplever lite seksuell lyst når de er slitne eller har et eller annet problem. Mange jenter opplever også at de har mindre lyst hvis partner "peiser på" for fort uten innledende forspill og uten å gi mye kos og trygghet først. Er det noe her? Hvor mye har du og hun snakket sammen om dette? En del jenter/kvinner som bruker p-pille kan oppleve at de får mindre seksuell lyst. Det kan ofte hjelpe og skifte merke eller å gå over til kondom eller spiral en periode. Kommer dere ikke noen vei med dette er det nok best å oppsøke en familieterapeut - f.eks. på et familievernkontor.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 199,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn