Høy pris

Spørsmål

høy pris?

De siste fire årene har det vært et helvete for meg. Jeg kunne ikke vise følelser for andre personer. Grunn var at jeg ble sviktet av min biologiske familie i Korea. Jeg var livredd å oppleve sviket på nytt. Derfor kunne jeg ikke åpne meg for andre personer, innkludert mine adoptiv foreldre. Så jeg har vært meget ensom person gjennom livet mitt. Jeg kunne ikke tilgi mine biologiske familie. Jeg hatet dem. Det hate eller bitterheten på biologiske familie min tok nesten livsgleden i fra meg. Jeg var sur, sjalu, usikker og etc på mitt nærmiljø.Denne bitterheten tok knekken på meg. For å redde meg selv fra traumen skapte jeg en slags alter ego gjennom mine venner. Så jeg har hatt et meget overfladisk liv.Og det gikk utover forholdet til ex kjæresten min.

Men i det siste tiden innså jeg hvor mye hun hjelp meg. Hun holdt ut over to år sammen med meg. Takket være henne fikk jeg selv innsikt. Istedenfor for å hate min biologisk familie må jeg tilgi dem. For hatet ville ødelegge meg i nær fremtid. Så nå har jeg begynt på en ny prosess hvor jeg skal tilgi min biologiske familie. Da denne innsikten dukket opp følte jeg meg mye bedre med en gang. Jeg skylder ex kjæresten min en stor takknemelighet.men jeg føler at prisen var for høy.
- happy man 2

Mann, 28 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Det du skriver er vel ikke noe egentlig spørsmål - men snarere et brev der du forteller at du har snudd en dårlig opplevelse til en god opplevelse ved hjelp av din kjæreste. Så det er et flott brev - og kanskje kan være til hjelp for andre som er i samme situasjon.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn