Hoppe av i svingen

Spørsmål

Når en ikke bruker kondom, men hopper av like før utløsningen, kan det likevel ha komt ut noe som gjør at en blir gravid?

Kvinne, 20 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Dette er en ytterst upålitelig prevensjonsmetode. Det er ikke bestandig du kan styre om du kommer deg "ut fort nok" eller om det kan komme noe væske/sæd før du kjenner utløsningen.

Hvis det er viktig å ikke bli gravid vil jeg anbefale kondom eller p-piller.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn