graviditet

Spørsmål

Har 2 spørsmål:

Er en gutt på 17 med kjærest på 16. Hadde sex to ganger nettopp, begge uten kondom. Vet akkurat hvor idiotisk det er, og har magen i halsen, redd for om hun kan ha blitt gravid. Hun har ikke hatt noen form for morgenkvalme eller liknende, er det andre ting som kan gi et tegn? Det er en forferdelig situasjon, hun har ikke mens før slutten av måneden.

2: Når vi lå sammen, virket det som enten forhuden var for trang, eller hennes skjede. Det strammet på forhuden og jeg fikk et sår som blødde litt. Er dette vanlig, og "utvides" forhuden? Eller må man gjøre noe med det?

Håper inderlig på svar!!

Hilsen gutt 17 med for mange tanker i hodet

Mann, 17 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Ja - det er aldri noe særlig ok og gå rundt å være bekymret for noe slikt! Litt etterpåklokt av meg å si at dere må bruke kondom neste gang. Men hvis dere nettopp har ligget sammen, er det nok litt tidlig å kunne bekrefte om hun er gravid eller ikke. Man kan jo ta angrepillen etter et usikkert samleie, men det er vel for sent nå. Så foreløpig er det nok å håpe at det er gått bra, og uteblir menses så kan hun ta en graviditetstest. Jeg er lei for at jeg ikke helt kan t bort deres bekymring og uro.
Når det gjelder forhuden din som blør, så kan det kanskje være at du har litt trang forhud og at dere kanskje var litt "hardhendte"? Det har nok ikke noe med at hun er for trang. Du kan gå til din fastlege og få sjekket om du har for trang forhud.