For tidlig utløsning m.m.

Spørsmål

Jeg har en del spørsmål da. Sitter kanskje litt dypt i det, men prøver å ta det med godt humør. Jeg sliter med: rødming, svetting, hårvekst og for tidlig sed avgang.

Hvis ¨jeg ser en søt jente på by'n og hun faktisk ikke bryr seg så mye om at jeg er ill rød i ansiktet + at jeg kanskje klarer å skjule best mulig svette ringene under armene. Så kanskje vi klarer å få kontakt...
Kanskje kontakten blir så god at genser og skjorte kommer av.
Og da dukker det opp et hårete lite vesen skjønner du.

Hvis vi alikevel klarer oss gjennom denne situasjonen ,kan jeg friste med hele 5sec samleie....eller kanskje tre omganger hver på ca 5, 10 og 30 secunder.

Trenger hjelp med dette her før det går over i angst eller noe...
Blir snart gal her.

må jeg gå til 300 forskellige mennesker, eller er det et sted hvor de faktisk kanskje kan hjelpe meg?

Mann, 22 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei !

Først må jeg gi deg honnør for din glimrende evne til galgenhumor og en super formuleringsevne, i en situasjon som åpenbart ikke er noe grei for deg. Er det kanskje dette du bruker når du treffer de søte jenter på by`n, og de faktisk ikke bryr seg om svetteringene kanskje....? :)) Hvem vet ?

Når det gjelder svetteproblemene dine, så kan du forsøke "medisinsk deodorant" som f.eks. Stop 24 under armene og andre aktuelle steder. Reseptfritt på apotek. Det vil kunne gi deg en effektiv løsning på akkurat den biten av problemene dine.

Det har vært skrevet mye på Lommelegen de siste månedene om rødming, inkl. om nyere kirurgisk behandling av dette.
Jeg vedlegger en link om dette hvor du kan lese mer om det. I den artikkelen finner du flere linker til mer info om rødming og svetting.

Om din for tidlige utløsning. (Kalles ejaculatio precox, hvis du søker på nettet)
Du sier at du tilbyr samleier "på hele 5 sekunder" og deretter på 10 og 30.
Ikke det at jeg ikke ser problemet ditt, og det skal jeg komme tilbake til, men det er nå ihvertfall ikke mange menn som er multiorgastiske og kan gjennomføre flere samleier etter hverandre, så der har du virkelig noe som de fleste andre ikke har ! Kan du i tillegg ta vare på denne evnen, og så få gjort noe med det at du "kommer" for tidlig, så har du virkelig gjort det :)

Og hva gjør man så for å løse et slikt problem ?
Jo, trening. Såkalt start-stopp-teknikk.
Det man har forsøkt av medisiner, f.eks. antidepressiva, har vanligvis liten effekt. Treningen derimot, kan være riktig effektiv, men da bør du nok ta det nokså seriøst og faktisk trene dette opp over en del tid, og kanskje og antageligvis merke at du får mer og mer kontroll over det, slik at du holder lenger.
I start-stopp teknikken skal man stimuleres seksuelt, enten med partner eller gjerne med onani, for da har du mer kontroll, inntil det nesten går for deg. Man skal komme så nær som mulig, uten at en får orgasme, og så slutte AKKURAT der, og ta en kort pause til en merker at en har kontrollen og ikke får orgasme, og så begynne "på`n igjen", og gjenta samme runden. Gjerne flere ganger i samme "treningsøkt".
Med slike øvelser, over tid, vil du få mer og mer kontroll over den fine balansegangen mellom å holde igjen og å "komme", og det er jo denne kontrollen man da bruker når en vil ha et samleie til å vare lenger.

Svært mange har hatt stor nytte av denne øvelsen, som er det mest effektive tiltaket mot slike problemer, så det synes jeg du også skal teste ut.

Husk også at du kan oppsøke din fastlege med problemene dine, f.eks. dette med rødming og svetting og f.eks.kirurgisk behandling, om det skulle vise seg aktuelt. Dette er meget vanlige problemer, som din lege garantert har vært borti mange ganger tidligere, og kan hjelpe deg med.

Ønsker deg lykke til !

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn