Fetisjisme

Spørsmål

Hei. Jeg er en ung mann som er interesert i mye forskjellige sex. Men problemet er at kjæresten min er ikke like interessert i den sexen jeg er interessert i, og når vi da har sex så får jeg liksom ikke den opplevelse jeg er ute etter. Har kjøpt mye utstyr til oss/henne sånn at jeg/hun blir fornøyd under sexen, men hun vil ikke kle på seg/bruke utstyret når vi har sex, og dermed så har vi bare sex 1 til 2 ganger ver andre måned ca. Vi begge er glad i sex og kunne hadd sex annen hvær dag som før. Men problemet er at jeg trenger det lille extra som hun ikke bryr seg om og vil gjøre noe med det. Hun er fornøyd så lenge hun får staken i skrittet. Men jeg har mine indre lyster som jeg aldri får. Står i en knipe nå, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Mann 23

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

  Hei 

Fetisjisme defineres som en lystfølelse forbundet med spesielle materialer (for eksempel gummi, lær og silke) og klær som sko, støvler, korsetter, spesielt undertøy osv. Det kan også være legemsdeler som føtter, hår osv.    

Fetisjisme handler om at man knytter den seksuelle opphisselsen (lysten) opp til et bestemt objekt. Det kan være en spesiell lukt eller påkledning til en partner som vedkommende hadde ved første samleie, og som minnes som en spesielt god opplevelse.

 

Det er viktig at du kan akseptere at du har denne seksuelle tenningen for spesielt utstyr, og kan være stolt avdette som vi i sexologien kaller en fetisj. Det er mange som deg som opplever å bli seksuelt opphisset av personer som har på seg spesielle ting. Det er ikke unormalt, og du må ikke gå rundt å kjenne skam eller ha dårlig selvfølelse for at du har det slik. Prøv heller å glede deg over at du har denne spesielle tenningsvariasjonen. Seksualiteten er mer mangfoldig enn mange tror!  Og kanskje er dette uvant og litt skremmende for kjæresten din.


Så vis henne svaret fra meg, såkanskje hun bedre forstår deg og det du tenner på som gir deg den ekstra opplevelsen. Slik at hun ikke blir skremt av det men forstår at det faktisk er helt normalt. Håper det ordner seg for dere!Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår tannlege, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Martha Lamøy
Ledig nå
Videokonsultasjon koster 350,-