Bøyd penis under ereksjon

Spørsmål

Jeg plages av bøyd penis med overskudd av forhud(forholdsvis trang)slik at når jeg får full ereksjon strammer det veldig i overgangen mellom hode og skaft. Jeg tror også dette er årsaken til at jeg ikke beholder full ereksjon til å gjennomføre tilfresstillende samleie.
Dette medfører at følsomheten faktikst er bedre når den er 50% erigert for da blir den mere følsom i tillegg til at den ikke er like bøyd. Dette er ikke tilfredsstillende hverken for meg eller partneren. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde 100% erigert penis gjennom hele samleiet.

hva kan gjøres?

Mann, 28 år

Svar

Kjære mann, 28 år!

Krumning av penis ved ereksjon er ikke så uvanlig. Hos noen er krumningen liten, nærmest en normalvariant. Hos deg er krumningen plagsom, og hindrer deg i å gjennomføre et tilfredsstillende samleie. Jeg vil anbefale deg å gå til legen din. Kanskje er en operasjon i penis aktuelt. Legen din kan i såfall henvise deg videre.

Hos noen er tilstanden medfødt, andre kan få slik krumning med årene. Blandt de sistnevnte opplever noen at krumninger retter seg ut igjen, av seg selv.