Blowjob i Pattaya

Spørsmål

Har vært i Pattaya i Thailand med noen venner og i kampens hete fikk jeg en " Blowjob"(litt pinlig dette) av en jente inne på en Go Go bar.brukte dessverre ikke kondom.Ble sammen med en av mine jentevenner etter dette og har skikkelig dårlig samvittighet for at jeg kan smitte henne hvis jeg selv har blitt smittet.
kan jeg bli HIV-smittet av dette og er det noe jeg kan gjøre for å sjekke det - det har nå gått 5 dager og jeg har ingen symptomer på at noe er galt(evt kjønnsykdommer), men jeg må få vite svaret snarest mulig.
ut fra opplysningene på hjemmesidene så såg det ut som dette ikke var en smittevei, men jeg føler meg usikker.

Mann, 39 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Det er riktig at det ikke er så vanlig å bli smittet på denne måten, ihvertfall mindre vanlig enn ved samleie. Umulig er det imidlertid ikke, og for din nye partners skyld synes jeg det er fornuftig av deg å gå til lege og få testet deg for vanlige kjønnssykdommer. HIV er lite trolig, men andre lidelser som klamydia, gonore, herpes og hepatitt er aktuelle.

Igjen; Lite trolig at du er smittet, men helt sikker blir du ikke før du er blitt testet. Du behøver ikke å ha symptomer på kjønnssykdommer på mange uker, noen ganger ikke i det hele tatt.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn