Bleie fetisj

Spørsmål

Hei Jeg har hatt en fetich for bleier helt siden barndommen. Har gått i bleie 24/7 i over et år også på jobb. Å kommer til forsette slik. Er også voksen baby. Dette er både sexuelt og terapi for meg. Men de siste årene har jeg hatt en veldig tenning på vise at jeg går i bleie offenlig. Dette gjør jeg bare til menn i med at jeg er homofil. Dette gjør jeg ved at jeg tar på meg 3-4 bleier så alle kan se hva som er under. Eller ved at jeg drar opp skjorta bak vise bleia hvis det er menn som går bak meg. Bæsje på meg gjør jeg så lenge jeg har mulighet for det. Men i det siste får jeg en veldig tenning av gjøre det når jeg er i matbutikken f.eks.eller før jeg setter meg på toget. Men en annen ting som er like sært er når jeg trener på Sats skifter jeg i garderoben. Å passer på å bruke mye tid når jeg bare står i bleia. Første gang jeg ble tatt den ståtissen og så gikk det for meg i bleia. Følte meg som om jeg var 15 år i gjenn. Det mange som tenner på å gå i bleie som tenner på dette. Kan dette være på en eller annen straffbart. Jeg blotter meg ikke for noen. Har dere hørt om dette eksponeringsbehovet får. Får noen år siden hadde jeg fetich for tisse i buksa offenlig. Da ble en blanning sv flau og veldig kåt. Har også en veldig fetich for gå på stranda i ført speedo gjerne G streng bade bukse. Gjør dette når jeg er på steder der det bare er menn. Jeg har litt mage men alikevel tenner veldig på det. Hilsen mann 41

Svar

Fetisjisme defineres som en lystfølelse forbundet med spesielle materialer (for eksempel bleier.
Fetisjisme handler om at man knytter den seksuelle opphisselsen (lysten) opp til et bestemt objekt Som for deg med bleier. Og det er faktisk mange som har en bleiefetisj.
Det er nok ikke straffbart som du spør om å gå med bleier og vise det offentlig eller på SATS, men du kan nok oppleve at noen kan reagere negativt og evt. be deg ikke vise det. Men at det er ulovlig er det ikke. Men det er klart at det kanskje ikke er så bra å bæsje på deg i matbutikker da det kan lukte og det kan nok hende at du blir tilsnkket av folk eller personale hvis det blir lukt. Det er nok også brudd med hygieneforskrifter der. Så jeg ville nok anbefale deg ikke å å gjøre det da det kan bli opplevd som ubehagelig for deg å bli tilsnakket.