Seksuelle problemer

Spørsmål

Hei igjen Takk for ditt svar. Blodsukker/blodtrykk er normalt. Ad Cialis, så har jeg brukt 20 mg. Har tatt blodprøver ad testosteron som viser 1,94 ng/ml/ samt prolaktin 9,6 ug/L, ref vedlegg. Ser frem til din tilbakemelding på hva du anbefaler meg å gjøre.

Mann 62

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei - Jeg er av prøvesvarene du har tatt på GC at de virker å være helt normale ( selv om vi på norske laboratorier bruker andre måleenheter). Og du bruker 20 mg Cialis som er max. dose av disse. Så i og med at du er på Kanariøyene enn så lenge så vil jeg anbefale deg å kontakte meg når du er hjemme så skal jeg se om jeg kan får en mulighet for at du kan komme tilkonsultasjon hos meg slik at vi kan samtale direkte. 

Har du spørsmål om Sexologi?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Haakon Aars SEXOLOGEN
Pris fra 310,-