Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Finnes det hjelp mot dårlig ereksjon?

Spørsmål

Jeg er en eldre mann, men ennå kjenner jeg trang til å kunne ha samleie med min kone. Problemet er at penis ikke blir stiv nok. Er der noe hjelp i mitt tilfelle?

Mann 81
Svar

Hei.


Ja, det finnes hjelp for dette. For ditt vedkommende høres det ut som at du kunne ha nytte av en tablett som gir bedre ereksjon, for eksempel Viagra. 

Slike medisiner kan du få på resept fra din fastlege, eller så kan du eventuelt kjøpe minstepakning uten resept på apotek. Hvis du kjøper uten resept, er det en sjekkliste du må gå gjennom på apoteket i skranken, som sikrer deg mot at du ikke har tilstander som gjør at du ikke bør bruke det. Det finnes også enkelte medisiner som ikke bør kombineres med ereksjonsforbedrende medisiner, men du skriver jo under tilleggsopplysninger at du ikke bruker noen medisiner, så da er ikke det noe hinder i ditt tilfelle.

Sviktende ereksjon er en vanlig problemstilling, og det forekommer hyppigere jo eldre man blir. Og så lenge det finnes god hjelp for dette og dere ønsker sex, så støtter jeg deg i dette. Ha det bra og lykke til.

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår fagperson, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-