Kondomer beskytter mot kjønnssykdommer

Spørsmål

Hei. Jeg har dessverre kjøpt sex av 6-7 forskjellige prostituerte noe jeg ikke kommer til å gjøre igjen. Det var pga jeg var i en vanskelig livsfase. Jeg skjønner at det ikke er løsning på problemene mine. Jeg brukte kondom hver gang, men sist gang glemte jeg å klemme tippen på kondomen. Den sprakk ikke men jeg lurer på om det er mulig for meg å bli smittet for det? Har begynt å få slim i halsen og litt feber lurer på om jeg burde teste meg for hiv eller om jeg uroer meg unødvendig? Jeg kommer ikke til å gjøre dette igjen.

Svar

Hei.

Kondom gir som kjent en god beskyttelse mot kjønnssykdommer inkl HIV. Ikke har kondomet sprukket heller, så du skulle ikke ha stor grunn til bekymring her.
Slim i halsen og feber er noe vi alle får av og til, og det er da sikkert bare en vanlig halsbetennelse av noe slag, og ingenting du behøver å tolke som HIV, naturligvis.

Men merker du at du fortsetter å tenke på dette, hvilket ikke er sjeldent, så er det ingenting som virker så bra mot HIV-angst, som en negativ HIV-test, så det skal du bare ha en lav terskel for å unne deg. Ha det bra.