Kondomer beskytter mot kjønnssykdommer

Spørsmål

Hei. Jeg har dessverre kjøpt sex av 6-7 forskjellige prostituerte noe jeg ikke kommer til å gjøre igjen. Det var pga jeg var i en vanskelig livsfase. Jeg skjønner at det ikke er løsning på problemene mine. Jeg brukte kondom hver gang, men sist gang glemte jeg å klemme tippen på kondomen. Den sprakk ikke men jeg lurer på om det er mulig for meg å bli smittet for det? Har begynt å få slim i halsen og litt feber lurer på om jeg burde teste meg for hiv eller om jeg uroer meg unødvendig? Jeg kommer ikke til å gjøre dette igjen.

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.

Kondom gir som kjent en god beskyttelse mot kjønnssykdommer inkl HIV. Ikke har kondomet sprukket heller, så du skulle ikke ha stor grunn til bekymring her.
Slim i halsen og feber er noe vi alle får av og til, og det er da sikkert bare en vanlig halsbetennelse av noe slag, og ingenting du behøver å tolke som HIV, naturligvis.

Men merker du at du fortsetter å tenke på dette, hvilket ikke er sjeldent, så er det ingenting som virker så bra mot HIV-angst, som en negativ HIV-test, så det skal du bare ha en lav terskel for å unne deg. Ha det bra.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn