Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Hvem jobber med søvn og insomni?

Spørsmål

Hei, jeg sliter med søvn og sover ikke om natten. Får maks 5timer søvn, da ofte på morningen rundt 7-8 tiden. Eller ikke noe søvn i det hele tatt om natten. Sover heller ikke på dagen. Har vært for en stund tilbake hos fastlegen min og fikk circadin, noe som ikke har hatt stor virkning. Jeg har snakket med en psykolog etter jeg tok en test på nettet ang søvn fra: helse Bergen (nasjonal kompetansetjeneste for søvnsykdommer) hvor jeg slo ut på, insomni, restless legs og angst. Psykologen min sa at jeg burde hendvendes videre til noen som kan mer om søvn enn henne og fastlegen min. Jeg har også en del søvnparalyser, mest med mareritt, men også det "å gå ut av egen kropp". Fastlegen min er veldig opptatt og får ikke time der før om 3uker, så Håper det er mulig å få en hendvendelse herfra til noen i oslo med mer kompetanse innenfor søvn.

Kvinne 22
Svar

Hei! Slik jeg forstår det er diagnosen mer eller mindre satt i ditt tilfelle. Når det gjelder insomni-behandling tilbys ikke dette så mange steder. Oslo Søvnsenter jobber med insomni og Volvat søvnsenter gjør dette. Du kan ta kontakt med dem. Jeg vet ikke hvor lang ventetiden er men jeg vet at Volvat lanserer en ny insomnibehandling- hvor de har et pilotprosjekt gående frem til jul.

Telefonnummeret til Oslo Søvnsenter er ukjent men de har epost: post@oslosovnsenter.no  og Volvat Søvnsenter er 22957662 direkte og til Volvat er hovednummeret 22957500. Håper dette hjelper deg et steg i riktig retning.

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår fagperson, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-