Voltaren og alkohol

Spørsmål

Kan Arthrotec/voltaren gi økt virkning av alkohol?
På lørdag glemte jeg meg, og gikk på fest til tross for at jeg går på denne medisinen. Dette resulterte i at jeg ble /drita full/ og dårlig i to dager etterpå. Jeg drakk en del (ca 8 halvlitere) men pleier ikke bli så borte vekk av alkohol.

Mann, 33 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Voltaren potensierer ikke rusen til alkohol, men det er en mulighet for å kunne få betennelse i magesekken eller magesår med betennelsesdempende medisin som Voltaren dersom det kombineres med hyppig alkoholinntak. Symptomer på dette er kvalme, uvelhet, smerter i øvre del av magen.
Hvorfor bruker du voltaren? Det kan tenkes at grunnsykdommen din også kan forsterke rusopplevelsen ved alkohol.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-