Leddgikt

Spørsmål

Hei! August 2017 pådro jeg meg et brudd i lilletåen. Bruddet leget aldri skikkelig, og jeg har nå (via røntgen) fått påvist såkalte usurer i storetåen (1), tåen ved siden av (2) og i lilletåen (5) der det er brudd. Bruddet i (5) har leget noe, men kan fortsatt ses på røntgen. Jeg har smerter og hevelser hver dag, spesielt etter å ha brukt foten. Fastlegen har tatt blodprøve for leddgikt, men den var negativ. Hun mener derfor man kan utelukke leddgikt. Tåen med brudd har rykninger / elektriske impulser ofte. Har vært hos flere ortopeder, men ingen ser ut til å kunne gi meg svar på hva det er som er galt med foten. Livskvaliteten har gått ned betraktelig, og jeg er desperat etter svar på hva dette kan være.

Kvinne 36

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!


Jeg tviler på at bruddet er årsak til plagene dine så lenge etter skaden. Det faktum at du har fått påvist usurer i flere av leddene i foten, er nærmest et sikkert tegn på leddbetennelse i disse leddene, og bør snarest vurderes av reumatolog, hvis dette allerede ikke er gjort!


Normale blodprøver er dessverre ingen garanti for at det ikke foreligger en kronisk betennelse i vevet!


Lykke til!

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Birgitte Lund Saltvik
Ledig nå
Videokonsultasjon koster 350,-