Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Mangel energi

Spørsmål

Hei I lengre tid så har jeg følt meg sliten og ufokusert. Sliter med å få med meg ting og har veldig lenge generelt ikke hatt noe særlig sexdriv i deg hele tatt. Jeg har hatt nok til at jeg har onanert en del, men ikke nok til å faktisk ha sex. Jeg har hatt muligheten flere ganger men har ikke gått for det. Selv om jeg sover godt og lenge nok så blir jeg trøtt rundt klokken 18 og ut, og har gått fra å ha et utrolig driv til å trene, til å heller føle at det er arbeid. Lurer på om det kan være noe galt med testosteronnivvået mitt?jeg blir bare så fort sliten(selv om jeg klarer å ha intensive treningsøkter) og er rett og slett bare ikke så ofte ordentlig genuint glad lenger. Har til tider slitt med nakkespenning hodepine, men er usikker på om det er relaterbart. Venter spent på svar

Mann 23
Svar

Hei og takk for brev. Jeg forstår godt at du tenker på dette. Men slik du beskriver det høres det mer ut som du er kanskje er litt deprimert?

Du sier ikke hva du jobber med eller om du studerer, men det kan høres ut som du sliter med din psykiske helse? Er du fornøyd med det du driver med i det "sivile"? Har du mye påkjenninger ? Du forteller at du sliter med nakkespenning og hodepine, og det er nok typisk stressrelaterte ting. Og er man sliten og stresset, så går det også ut over den seksuelle lyst og energi. Jeg ville råde deg til å kontakte din fastlege og ta opp hele situasjonen din, også det at du sliter med overskudd til sex. Legen vil da kunne gjøre en ordentlig undersøkelse av deg inkludert blodprøver. I disse blodrøvene kunne legen også inkludere måling av Testosteron. Det er også ofte en nedgang av testosteronnår nå energi er lav, som igjen som du selv er inne på, kan nedsette den seksuelle lyst. Gjør det, og så vil du kanskje få litt mer svar på hva som er årsaken til at du har det slik. Og få den beste hjelp.Lykke til!

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår fagperson, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-