Hun er utro!

Spørsmål

Hei.
Jeg har ett problem jeg virkelig håper du kan hjelpe meg med. Tinger er at dama var utro med sin eks. Jeg fant det ut ved at jeg fikk klamydia. Hun fortalte meg alt noe som knekte meg ganske så mye. Vi hadde det ganske bra en stund. Så dro hun hjem på ferie og festet nok en gang. Var utro igjen (utro = sex) med en annen mann. Min mor og mine venner sier en ting " Gjør det slutt og glem henne, finnes flere fisker i havet".
Lett for de å si, jeg elsker henne så utrolig mye. Vi har ett fint sex liv og har det veldig fint sammens når vi er alene. Vi bestemte oss for å ta en pause hvor vi traff hverandre 2-3 ganger i uken. Jeg stilte 1 krav, det var at hun ikke kunne være kompis eller venn med gutten hun var utro med noe hun forstod. Så for 2uker siden dro hun hjem igjen. Festa men ham, danset med ham og møtte ham vær eneste dag. Hun sier det er han som kommer til henne osv. Hun benekter at hun ikke har tulla med ham igjen noe jeg delvis tror på. Så mitt spørsmål er som følger. Hva skal jeg gjøre, hun syntes han er en snill gutt og kompis. Det er jo ikke lett for meg og jeg kan ikke akseptere at de skal treffes av respekt til meg og at jeg blir urolig. Skal jeg bare si nok er nok ha ett fint liv eller er mitt krav feil?? Håper på ett svar

Mann, 25 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Jeg skjønner at du nå er i en svært vanskelig situasjon.
Du ønsker å finne tilbake til det dere hadde før samtidig og du vil forståelig nok ikke godta å være noe annet enn hovedpersonen for henne i deres forhold. Samtidig ønsker du å strekke deg langt fordi du tross alt er glad i henne enda.

Det er ingen fasit på et slikt problem! Du må imidlertid bestemme deg for hvor din grense er og hva du kan tolerere fra en du elsker så høyt. Det er en grense for alle og hvis du opplever at hun lyver for deg eller ikke respekterer deg ville jeg i ditt sted svært nøye vurdere om hun er rette person for deg. Kjærligheten din vil nok dabbe av etterhvert hvis den ikke gjengjeldes.

Samtidig bør hun vel få en sjanse og det er flott hvis du kan tilgi en som er villig til å forsøke på nytt. Klarer hun ikke det eller hvis du oppdager at hun ikke mener eller holder det hun lover tror jeg det samme som dine venner: at du fortjener noe bedre.

Lykke til med det vanskelige valget!