Smerter i brystkassen

Spørsmål

Hei, jeg har slitt litt med stiv brystrygg,nå har jeg ofte vondt i ribbeina på venstre side,veldig ømme punkter. Kan og bli øm på venstre overarm. Har vært i røntgen og MR og alt de finner er at jeg har skoliose,25 grader. Noen ganger føler jeg det er tungt å puste,men det kommer og går. Er også litt rar i hendene om morningene.Er dette noe som er "normalt" når en sliter med rygg/bryst eller kan det være noe alvorligere? Har fått helseangst etter alt dette å er veldig redd for sykdommer som als og ms...

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Det er helt uvanlige symptomer ved als eller ms. Dette skyldes mest sannsynlig muskulære årsaker og scoliose er med på å gi plagene. Jeg forstår at dette er plagsomt, men ingen grunn til bekymring. Du er veldig godt utredet. Regelmessig fysisk aktivitet og perioder med betennelsesdempende medisin kan være til hjelp om du tåler det. Ofte ikke egnet ved samtidig uøcerøs kolitt. Sistnevnte tilstand kan også gi leddsmerter i seg selv. Ta gjerne dette opp med fastlegen.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?


  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn