Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Klumper bak og rundt navlen, ikke synlige.

Spørsmål

Jeg har klumper på ca fem cm i diameter, rundt/bak navleområdet,dette er ikke synlig. Har også den siste tiden hatt plutselig følelse av å måtte tisse og da også følt at jeg måtte knipe igjen, uten å faktisk måtte på do. Varighet av dette er bare forbigående i mindre enn et sekund.

Kvinne 22
Svar

Hei.

Du har ikke skrevet noe konkret spørsmål til oss her, så jeg er usikker på hva du ønsker informasjon eller råd om. Derfor velger jeg å kommentere det du skriver, og å gi deg noen råd. Håper det er greit.

Klumpene du forteller om, de som ikke er synlige, -jeg går ut fra at siden du ikke kan se dem, så kjenner du dem? Hvis de er følbare "inni" bukfettet, så er det ganske sannsynlig at det er fettkuler. Men 5 cm er noe i største laget for slike fettkuler, men mulig. Jeg vet ikke her om kulene er inni hud/bukfett, eller bak det igjen, inni bukhulen, og derfor blir det riktig å gi deg det generelle rådet man pleier å gi: alle kuler som man ikke vet hva er, skal legeundersøkes. Så få fastlegen din til å kjenne på disse.


Symptomene fra urinveiene dine kan skyldes urinveisinfeksjon / blærekatarr. Ta morgenurin i et sterilt glass og ta med til legen, så får du bekreftet eller avkreftet den mulige diagnosen, og er det urinveisinfeksjon kan du evt få antibiotika for dette.


Ha det bra.