Sammenheng urinering/smerter/hoftekam?

Spørsmål

Jeg ble operert for lyskebrokk. Er 82 år, men slank og veltrent. Etter operasjonen stoppet urineringen fullstendig. Enden ble at det ble lagi inn kateter, som skulle stå i et par uker. Vel hjemme startet problemene, for hver gang blæren meldte om en tilstøtende urinering forrplantet det seg en smertebølge ned mot min venstre hoftekam. Det kjente jeg fra tidligere, og smertene pleide forsvinne når jeg lynraskt masserte senteret for smerten, som jeg oppfattet som en muskel.
Men ikke denne gang. Smertene fortsatte inntil de etter en stund forsvant, men kom tilbake med full styrke neste gang blæren meldte om urinering. Vanvittige smerter jeg aldri har opplevd. I min desperasjon forsøkte jeg å fjerne kateteret, med påfølgende blødninger etc. Men nå kommer mitt spørsmål: Hvorfor forplanter urinering seg til uutholdelige smerter i hoftekammen?

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei.

Det er avgjort et interessant spørsmål du kommer med, og jeg skulle selv gjerne ønske å vite svaret på dette, -om det da i det hele tatt finnes noe svar på det.

Jeg har aldri hørt om dette før, ikke lest eller lært noe om det, og kan ikke skjønne det. Jeg har følgelig ingen mulige forslag til forklaringer heller.
Ikke finner jeg noe informasjon om dette på nettet heller.

Det er slik at det er mange ting med kroppen som ikke vi kan forklare, og det er avgjort ikke alle "hvorfor"-spørsmål som lar seg besvare.
Her er det en av to mulighter:

Alt 1) Her er ingen forklaring på det du spør om
Alt 2) Om der er en forklaring, så vet jeg i hvert fall noe om dette, og klarer ikke å finne noe informasjon om det heller

Jeg beklager at du ikke får svar på ditt spørsmål, men som sagt så er det ikke sikkert at det finnes noe svar på dette, og jeg håper også at jeg har klart å forklare deg hvorfor jeg ikke kan gi deg et svar her.
Ha det bra.