Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Problemer etter hjerneinngrep

Spørsmål

Hei, jeg ble operert for 6 uker siden på . På venstre side av hodet ble det satt inn 3 klips på 2 blodårer,aneurisme.Jeg er en dame på 49 år og fikk diagnosen Cluster hodepine i fjor. Men er ikke plaget med det nå. Ellers frisk og uten noe medisiner.

For to dager siden var jeg opptatt og veldig konsentrert med en hjemmeeksamen, da opplevde jeg at synet plutselig ble uklart på venstre side (som å se under vann). Jeg mistet også sidesynet og følte meg uvel. Varte ca 45 min.

Betyr det at jeg har anstrengt meg for mye?

Min fastlege har gitt meg få tilbakemeldinger.

Jeg lurer på når den generelle hodepinen vil bli borte, når det ikke lenger vil være ømt og litt skjærende smerter rundt såret og hvorfor jeg ikke får trene.

Det er satt inn titanplater, de skal vel gro. Er litt utålmodig. Har en aktiv jobb som jeg gjerne vil tilbake til, men skjønner vel at det fortsatt kanskje ikke er lurt.

Kvinne 49
Svar

Hei,

Du ble operert for en aneurisme og har diagnosen Cluster hodepine. Du opplevde at synet plutselig ble uklart og du mistet sidesynet som varte 45 minutter.

Det høres ut som du har anstrengt deg for mye og at dette er som ledd i hodepine. Så det er lurt å ta det med ro etter slikt omfattende inngrep og unngå slike forverringer. Det er tross alt et større inngrep.

Jeg ville forholdt meg helt klart til kirurgens alle anbefalinger, også dette med tiden. Hvis du er usikker på hva disse er så må du ta kontakt med kirurg via pasientkoordinator på sykehuset.

Med tiden vil sårsmertene bli bedre og du blir nok helt fin. Lykke til!