Migrene HELE tiden?

Spørsmål

Jeg fikk for en måneds tid siden diagn. migrene.Jeg får kraftige anfall, må bare ligge, orker ikke lys blir kvalm, svimmel.
Samtidig med dette har jeg mer eller mindre vondt i hodet hele tiden, ikke som et migreneanfall, men den ligger latent der hele tiden. Jeg har tatt rtk. og ct rtk, og det er ikke noe galt. Er det normalt at denne hodepinen er der latent hele tiden?

Sykdommer: migrene
Medisiner: imigran 100 mg
1 tabl. ved begyn. anfall

Kvinne, 30 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Det høres ut som du har en klassisk migrene når anfallene kommer. Imigran er en god (og dyr) medisin for å stoppe anfall så snart du kjenner at de kommer.

Migrenesykdommen vises ikke på verken vanlig røntgen, CT eller MR. Nevrologene stiller diagnosen ut i fra en typisk sykehistorie og ved å utelukke andre sykdommer.

At du har en "latent" hodepine mellom anfallene tror jeg er noe annet enn migrene. Sannsynligvis dreier det seg om en "spenningshodepine" som ofte opptrer sammen med migrene. Denne hodepinene kan ofte forverres og/eller forverres av stadige migreneanfall. Denne hodepinen er ufarlig men svært plagsom.

Jeg synes du skal snakke med legen din om dette. Det kan være aktuelt for deg å bruke andre smertestillende medikamenter i en periode for å bryte denne onde sirkelen.

Vent litt. Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send inn ditt spørsmål nå, og få svar fra en lege på mail innen 3 dager fra kr. 259,-.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Skriv inn spørsmålet her:
0/2000 tegn