Svimmelhetsanfall

Spørsmål

Jeg kan få plutselige annfall av svimmelhet,kan ligge i sengen ,så begynner hele rommet å gå rundt,ingen smerter noen plass,har hatt det flere ganger med år mellom, det er når jeg anstrenger meg på noe vis det kommer,trenger ikke ligge i sengen,spilte ping pong ,en gang da var jeg svimmel i flere dager,har vart hos indremedisin,spesialist,han sier ikke noe om hva han trur det kommer av,har tatt medisiner mot høyt blodtrykk i mange år,og går til blodtrykk kontroll,kommer ikke av det sier legen,er innhabil i opptil flere dager etter en ri

Relevante sykdommer/medisiner: blodtrykksmedisiner

Mann, 63 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei !

Jeg synes du bør undersøkes av en øre-nese-hals spesialist for dette.
Visse ting kan tyde i retning av Meniers sykdom (se link), selv om ikke alt "stemmer", men hvordan dette arter seg kan være ulikt fra person til person. Og det er nå ikke slik at jeg med dette har stilt denne diagnosen, det er bare tanker jeg får, som du kan ta opp med din fastlege.

Noen eksakt diagnose og forklaring på din svimmelhet kan jeg ikke gi pr internett uten å kunne undersøke deg nærmere, men jeg er helt klar på at jeg synes du skal utredes av ØNH-spesialist for dette, især når du sier at det er så kraftig at du er "inhabil" i flere dager etterpå. Ta kontakt med din fastlege for å få slik henvisning.

Lykke til og god bedring .

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 199,-