Svimmel

Spørsmål

Hei. Mener du, eller vet du om krystallsyke er til hinder for jobb? Altså bilkjøring, tog, t bane osv? Har hatt nautisk svimmelhet / gynging siden starten av mars. Undersøkt det meste som er. MR, blodtrykk osv er ok. Har vært hos kiropraktor som har undersøkt meg med sånne VNS briller for å se nystagmus. Har også vært hos en ØNH lege, som ikke brukte sånne briller, og han mener at jeg ikke har krystallsyke. Har prøvd TRV Stol for å banke løs krystaller, men har ikke blitt bedre. Ellers helt frisk, så skjønner ingenting av dette. Det er ingentint som spinner rundt, men bare gynge følelse. Kjenner du til krystallsyke som gir problemer med gynging? Håper det blir borte snart. Kiropraktor mente at diagnosen skulle være god, men merker ikke bedring. har også fått knekket opp i nakken, så hodepine er nesten helt borte, men gynging vedvarer. Var bare krystaller i venstre midtre buegang, og ikke høyre som jeg forsto . Ser at krystallsyke er mest vanlig hos eldre, så litt rart å ha det. https://www.yrsel.com/ywp/behandling-av-cupulolithiasis-med-trv-stol/

Mann 22
Svar

Hei,

Man kan jobbe. Helsekrav vil ikke være oppfylt hvis du er svært svimmel og ikke kan kjøre av den grunn..Hos de aller fleste vil krystallsyke gå over av seg selv etter uker eller noen måneder. Enkelte kan dessverre få langvarige plager. Det er også ganske vanlig at plagene kommer tilbake, men med gode perioder i mellom. Det er viktig at du gjør behandling som hjelper. Kombinert med hodepine må man tenke på vestibularis migrene. Du kunne prøvd Phenergan.

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 289,-