Stikninger i siden

Spørsmål

Er bekymret for min mann som er plaget av nummenhet og stikninger i hele venstre side dvs. arm og fot. Han har også problem med hodeverk. Stikningene har han vært plaget med i ca.3 uker. Han er bekymret for dette, men tror ikke det er vits å gå til lege, for han er flau over at det kanskje bare er "nerver".

Relevante sykdommer/medisiner: Skriver om min mann. Han har ikke hatt sykdommer eller går på medisiner. Han har en veldig travel jobb, røker, er glad i vin og conjac i helgene, men går mye tur og har et alsidig og fornuftig kosthold.

Mann, 48 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei!

Mannen din skal ikke engste seg for at noen synes det er en unødvendig legekonsultasjon eller plage. Det er mange forklaringer på at man kan ha symptomer av den art dere beskriver, og "nerver" er en diagnose man kan stille kanskje når alt annet er utelukket.

Jeg tror det er nødvendig å ta en CT-undersøkelse av hodet til mannen din, + blodprøver og en generell undersøkelse av nevrologiske forhold. Dette kan fastlegen ordne med.

Noen diagnose kan jeg dessverre ikke stille ut fra de foreliggende symptomene, men det kan potensielt være en sykdom som trenger behandling.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-