Søvnproblemer

Spørsmål

Jeg har hatt epilepsi i 39 år og har fått trimonil med god effekt.Jeg har vært i full jobb som sykepleier og det har fungert fint. For ca.2 år siden fikk jeg 3 Grandmaster anfall og ble satt på Keppra uten effekt. Det førte til at jeg mistet søvnen og ble satt på Stilnoct 2,5 -10 MG. Jeg prøver nå slutte med sovemed , men det er et stort problem. Jeg fikk Truxal , men da var jeg trøtt hele dagen. Jeg har fått atarax 10 mg som jeg har tatt de siste dagene. Jeg har ligget våken 4-5 timer hver natt. Jeg ønsker å få et svar på hva jeg skal gjøre for å for å slutte med sovemedisin.

Kvinne 63

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei,

Du bør opparbeide søvnunderskudd og da vil du sovne inn uten problemer. Dvs. stå opp tidlig, ikke sove på dagtid. Soverommet skal brukes kun til søvn. Ikke drikk kaffe og te etter kl. 18. Ved søvnunderskudd vil du sovne inn uproblematisk. Ved mye tankekjør og bekymringer kan dette i perioder være vanskelig men da synes jeg ikke man skal ty til sovemedisiner. Lykke til!

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Martha Lamøy
Ledig nå
Videokonsultasjon koster 350,-