Smerter i en arm

Spørsmål

Jeg har cervical dystoni siden 2015 og får Botox-injeksjoner hver tredje måned. Siste gang 24. mai i år. I ca. to uker nå har jeg hatt vondt i venstre overarm og med stråling helt ned til hånden og det føles som armen dovner bort. Dette kommer og går gjennom døgnet. Det jeg lurer på om de kan ha kommet bort i en nerve ved injeksjonene sist eller om det kan være på grunn av selve sykdommen? Bør jeg oppsøke lege/nevrolog? Jeg har ingen andre symptomer på sykdom bortsett fra plagene fra nakken på grunn av dystonien.

Kvinne 57

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei,

Takk for ditt spørsmål. Ja, en nevrolog bør se på dette, helst han/hun som satt injeksjoner. Det bør gies tilbakemelding da det kan ha sammenheng med behandlingen (trolig ikke). Jeg ville også vurdert MR av nakken for å se om du har fått noe der (f. eks.) prolaps som irriterer nervene som går til den aktuelle armen. Vurdering av fysioterapeut er også på sin plass. Lykke til!

Har du spørsmål om NEVROLOGI?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Mirza Jusufovic NEVROLOGI
Pris fra 199,-