Smerter etter fall

Spørsmål

Jeg falt hardt på ryggen og slo meg kraftig i korsryggen for 16 dager siden. Fikk store smerter. Jeg kunne gå etter fallet. Røntgen-u.s. viste at det ikke var noe brudd i knoklene. Smertene er der absolutt hele tiden selv om jeg har prøvet Ibux og Paracet i ganske store doser. Paralgin f. vil ikke fastlegen gi meg. Han sier bare at dette må jeg leve med.
Jeg har hatt diabetes type 2 i ca. 20 år og har fått neuropati i føtter og legger. Det virker om som neuropatien er blitt verre.
Føtter og legger er kalde og numne.
Mine vanlige medisiner er følgende Metformin 3 tbl. daglig, Atorvastatin 40 mg daglig, Irbesartan 150 mg daglig, Acetylsalisylsyre 75 mg daglig.
Siden smertene ikke blir mindre, men er konstant like sterke, ønsker jeg å vite om for eksempel nervefibrene kan være skadet?
Jeg er nå helt utmattet, sliten og deprimert.

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei,
Det er ikke så vanlig å skade nervefibrene under slike fall, mer bløtvev og muskler. Traumatiske skader på nerver vil først og fremst gi lammelser i bena. Det er mulig å gå videre med MR for å se om det er større bløtdelsskader. Det kan også ta litt tid før det hele heler seg, og smertene blir borte. Smerter kan føre til at du blir utmattet. Lykke til!

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-