Rotfylling og svimmelhet

Spørsmål

Hei! Etter en rotfylling og betennelse i tannen begynte jeg å Oppleve episoder med svimmelhet og tinnitus. Det kommer og går i perioder, med noen minutters varighet. Skal utredes for meniere, evt noen annen forstyrrelse i det indre øret. Kan dette egentlig ha noen sammenheng med rotfyllinger og betennelser, eller er det mest sannsynlig tilfeldig at det skjedde i etterkant? Rotfyllingen er mislykket og tannen skal trekkes og implantat skal settes inn. Kan dette ha sammenhenger med svimmelhet, evt meniere, slik at svimmelheten kan bli verre av å ha implantat?

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Hei! Jeg tror at det er en sammenheng med rotfyllingen. Meniere virker som en litt søkt diagnose. Det innebærer dessuten hørselstap. Ansiktet er rikelig inervert av følsomme nerver og disse er såkalte hjernenerver som kan ved overstimulering gi svimmelhet i seg selv. Dette vil mest sannsynli avta med tiden. Implantat vil neppe gi en forverring av plagene. Det kan trygt gjennomføres. Som sagt tror jeg dette har med rotfyllingen å gjøre og at det vil være forbigående

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Vishal Judge
Ledig nå
Videokonsultasjon koster 350,-