Nedsatt smakssans

Spørsmål

frisk. Etter kort utenlandsopphold og vanlig forkjølelse er plutselig smaksopplevelsen endret seg (varighet 3 uker). Alt er tamt og litt "rart". Er det en årsak, bør det undersøkes?

Medisiner: lamisil 250 mg

Mann, 47 år

Kommersiell tjeneste fra Lommelegen:

Har du spørsmål om din egen helse?

Spør en spesialist i dag og få svar allerede i morgen

Svar

Kjære mann, 47 år!

Forkjølelse nedsetter som regel smaks- og luktesansen, som returnerer når forkjølelsen er over. Noen ganger kan disse sansekvalitetene forbli nedsatte i lengre tid, også etter at forkjølelsen er over.

Lamisil tabletter kan imidlertid en sjelden gang også føre til nedsatt smakssans. Jeg vet ikke hva slags soppinfeksjon du behandles for, men vil råde deg til å ta opp problemet med legen som har forskrevet behandlingen. Kanskje er det en bivirkning, og kanskje bør du slutte med tablettene.

Har du spørsmål om Allmennmedisin?

Spør en av våre spesialister og få svar innen 1 – 3 virkedager.

  • Få skriftlig legesvar på mail
  • 100 % anonymitet
  • 30 leger fra 10 ulike fagfelt
Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Pris fra 259,-

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Birgitte Lund Saltvik
Ledig nå
Videokonsultasjon koster 350,-