Har du spørsmål til legen?

Doctor photo

Har du spørsmål til legen?

Skriv anonymt til en av våre spesialister og få svar innen én eller tre dager. Send spørsmål nå!

Liker å bli dunket i hodet. Farlig?

Spørsmål

Jeg er en jente på 30 år, jeg har et spørsmål angående et spesielt behov jeg har og om det er skadelig. Jeg liker å bli dunket ganske hardt midt oppe på hodet. Jeg pleier å be kjæresten min om at han dunker meg ganske hardt midt oppe på hodet. Da synes jeg det kommer strømninger gjennom hodet og jeg liker at han dunker veldig hardt , jo hardere jo bedre. Det klarner hodet. Det er noe vi bedriver ukentlig. Dette har vi holdt på med i et par år. Siden jeg ikke føler noe ubehag ved det , kan det likevel være farlig ? eller tåler hodet en støyt?

Svar

Hei.

Alt er relativt, også dunk mot hodet. Hvorvidt dette er skadelig eller ikke, eller hvor skadelig det er, vil avhenge av hvor hardt det dunkes og hvor ofte. Jeg vet ikke noe om hardheten i dunkingen deres, og derfor kan jeg ikke si noe sikkert om hvor skadelig deres dunking er.
Men at det nødvendigvis er gunstigere for hodet å ikke bli dunket, er ihvertfall helt klart.

Dette hørtes uansett veldig påfallende ut, og må åpenbart ha psykologiske forklaringer, for der finnes ingen mulige fysiske forklaringer på et slikt "behov". Derfor vil jeg nok anbefale deg å slutte med dette, enten ved egen vilje, eller evt med profesjonell hjelp fra en psykolog e.l. i en kort periode.

Ha det bra.

Annonse

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Spør vår fagperson, eller en av våre andre spesialister, og få svar innen 3 dager.

Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Få svar innen 3 dager for 299,-