Hodeskade

Spørsmål

Hei. Jeg var utsatt for en skadehendelse på jobben for tre år siden og hvor jeg fikk et apparat i hodet. Jeg reagerte med uvelhetsfølelse, kvalme, hodepine og tretthet. Jeg er fortsatt ikke bra og det ble konkludert med sannsynlig postcommotio. Har vært hos en nevrolog i forbindelse med spesialisterklæring, og hun ba meg lukte på en liten boks som inneholdt kaffe. Jeg luktet ingenting, men svarte at jeg kanskje kunne lukte salmiakk/lakris.Da har hun konkludert i sin spesialisterklæring at min luktesans var helt iorden. CT av hodet viste ingenting, bortsett fra at det var degenerative forandringer i nakken.Kan man alltid se på CT at det har vært en hjernerystelse? Er det nye kriterier ved hjernerystelse? På bakgrunn av det hun har skrevet har jeg fått avslag på menerstatning og jeg skal klage på vedtaket som jeg mener inneholder feil opplysninger om min helse. Hun skriver at det ikke er rimelige sikre tegn på at jeg fikk en hjernerystelse fra hendelsen og at jeg ikke hadde disse akuttsymptomene. Akuttsymptomene er skrevet i medisinske dokumenter rett etter ulykken. Hilsen Charlotte

Svar

Hei.
Takk for ditt brev. Du hadde en moderat hodeskade. Vi tar MR for å se på spesifikke forandringer i startfasen, disse kan bli borte med tid. CT vil utelukke brudd i skallen og blødning i hjernevev. Kriterier for en hjernerystelse er at man taper bevissthet. Lykke til!

Fikk du ikke svar på det du lurte på?


Still et spørsmål
Brynjulf Barexstein ALLMENNLEGE
Kommersiell tjeneste Få svar innen 3 dager for 259,-

Haster det? Snakk med en lege via video .

Legetime via video
Martha Lamøy
Ledig nå
Kommersiell tjeneste Videokonsultasjon koster 350,-